Άκυρο από Γιάγια Τουρέ για… Κίνα

γιάγια τουρέ

Άκυρο εισέπραξε ομάδα από το πρωτάθλημα της Κίνας από τον ίδιο τον Γιάγια Τουρέ, παρά τα δελεαστικά χρήματα που προσφέρονταν, καθώς προτιμά να παραμείνει στην Μάντσεστερ Σίτι.

Αν και ο Ιβοριανός μέσος δεν υπολογίζεται από τον Πεπ Γκουαρδιόλα στην φετινή αγωνιστική περίοδο καθώς έχει μόλις 11 συμμετοχές από την έναρξη της σεζόν τον περασμένο Αύγουστο,  ενώ η τελευταία του εμφάνιση ήταν λίγες εβδομάδες πριν στον πρώτο ημιτελικό με την Μπρίστολ Σίτι για το Carabao Cup όπου είχε περάσει ως αλλαγή.

Αρκετές ομάδες φαίνεται πως προσέγγισαν τον Τουρέ, βλέποντας πως δεν παίρνει ευκαιρίες από τον Καταλανό τεχνικό, οι περισσότερες όμως ήταν από την χώρα της Άπω Ανατολής, οι οποίες ήθελαν να τον αποκτήσουν για λόγους πρεστίζ. Παρόλα αυτά ο Ιβοριανός αποφάσισε να παραμείνει πιστός στην Μάντσεστερ Σίτι, ασχέτως αν δεν αγωνίζεται και τα χρήματα ήταν πολλά, καθώς θέλει να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα που όπως όλα δείχνουν θα κατακτήσει φέτος η Μάντσεστερ Σίτι και θα εξετάσει τις επιλογές του για το καλοκαίρι.

Σχόλια