Άλβες: «Έφυγα από τη Γιουβέντους για να πάρω το Champions League»

από τη Γιουβέντους

«Έφυγα από τη Γιουβέντους για να πάρω το Champions League» δήλωσε ο Ντάνι Άλβες σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA στην οποία αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τη Γιουβέντους με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι.

Έχεις κερδίσει τόσα με τις Σεβίλη, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. Γιατί αποφάσισες να πας σε μία ομάδα που έχει κερδίσει λιγότερους τίτλους;

«Αυτό ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα όταν αποφάσισα να υπογράψω στην Παρί. Δεν μπορώ να μένω στάσιμος και δεν μπορώ να επαναπαύομαι. Θέλω συνεχώς καινούργιες προκλήσεις και για μένα η Παρί αποτελούσε μία. Κάποιοι είπαν πως ήρθα για τα λεφτά αλλά εγώ θα τους πω πως είχα πολύ καλύτερες προτάσεις από άλλες ομάδες. Όταν έφτασα στο Παρίσι ένιωσα όπως είχα νιώσει τις πρώτες μου μέρες ως παίχτης της Μπαρτσελόνα. Με εξιτάρει να έχω μια πρόκληση μπροστά μου. Θέλω να γράψω ιστορία με την Παρί όπως έκανα με τη Μπάρτσα».

Ονειρεύεσαι το Champions League με την Παρί;

«Αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτός ήταν ο στόχος του Νειμάρ όταν έφυγε από τη Μπαρτσελόνα και αυτός είναι και ο λόγος που έφυγα εγώ από τη Γιουβέντους. Ο κόσμος ανήκει στους τολμηρούς. Αν δεν αποδέχεσαι τις προκλήσεις, τότε μένεις στη σκιά. Άνθρωποι όπως εγώ και ο Νειμάρ είχαμε το θάρρος να φύγουμε από το comfort zone μας και να αναζητήσουμε νέες εμπειρίες και προκλήσεις. 

 

Σχόλια