Άλεξ Σάντρο: «Τρία κρίσιμα παιχνίδια»

Ο Άλεξ Σάντρο, ο παίχτης της Γιουβέντους με τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά (1300′), βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει βοηθήσει την ομάδα του τόσο αμυντικά αλλά κυρίως επιθετικά. Σε δηλώσεις του ο παίχτης της Γιουβέντους, μίλησε για τα τρία επόμενα παιχνίδια, για την κλήρωση της Δευτέρας αλλά και για την εθνική Βραζιλίας.

Για τους επόμενους αγώνες της Γιουβέντους

«Όλοι ανυπομονούμε τόσο για το ντέρμπι με την Τορίνο όσο και για το ματς με τη Ρόμα αλλά κυρίως για τον τελικό κυπέλλου με την Μίλαν. Πρέπει να είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε από τους τρεις αυτούς αγώνες. Είναι τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια. Ο στόχος μας είναι τρεις νίκες».

Για την κλήρωση του Champions league

«Θα είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Προσωπικά, θα ήθελα να ξαναβρώ στο δρόμο μου την Πόρτο. Όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα και διαθέτουν τα δικά τους χαρακτηριστικά».

Για την εθνική Βραζιλίας

«Η περίπτωση να παίξω με την εθνική βρίσκεται πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Μένω συγκεντρωμένος στη Γιουβέντους αλλά μια κλήση από την Βραζιλία θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα». 

Σχόλια