“Έκλαψα όταν η Μπάρτσα με δέχτηκε μετά τον Κιελίνι”

δέχτηκε μετά

Ο Λουίς Σουάρεζ παραδέχτηκε πως έκλαψε, όταν η Μπαρτσελόνα τον δέχτηκε μετά το δάγκωμα στον Τζιόρτζιο Κιελίνι, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, και δεν ακύρωσε την μεταγραφή του, από την Λίβερπουλ.

Ο Ουρουγουανός αποκλείστηκε από όλες τις δραστηριότητες, σχετικά με το ποδόσφαιρο, για 4 μήνες, ενώ του επιβλήθηκε και ποινή 9 αγώνων, με την εθνική, αφού κατά την διάρκεια του αγώνα απέναντι στην Ιταλία, ο Σουάρεζ δάγκωσε τον Κιελίνι. Ήταν το τρίτο συμβάν, με τον Σουάρεζ να δαγκώνει κάποιον αντίπαλο, με τα δύο πρώτα να έχουν γίνει όταν βρισκόταν στον Άγιαξ και στην Λίβερπουλ, αντίστοιχα. Αλλά αυτό δεν σταμάτησε την Μπαρτσελόνα, από το να ολοκληρώσει την μεταγραφή του παίχτη, από την Λίβερπουλ, έναντι €84,2 εκατομμυρίων.

Αναλυτικά όσα είπε για το συμβάν ο Σουάρεζ: “Με το που το έκανα, το συνειδητοποίησα αμέσως. Σκοράραμε λίγα λεπτά αργότερα και δεν πανηγύρισα όπως συνήθως επειδή ήδη σκεφτόμουν τις συνέπειες. Μπήκα στα αποδυτήρια και το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να μιλήσω με την γυναίκα μου που ήταν εκεί με τα παιδιά μου. Στην αρχή δεν ήθελα να το αποδεχτώ, έκλαιγα και φυσικά υπήρχε χαρά στον χώρο, λόγο της νίκης, αλλά όλοι κοιτούσαν τα κινητά τους.”

Για το αν πίστευε ότι αυτό θα του κοστίσει την μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα: “Ναι, ναι. Επειδή ήταν τα πάντα. Νομίζω μερικές μέρες μετά, πριν με διώξουν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, μίλησα με τον Ζούμπι (σ.σ. Άντονι Ζουμπιζαρέτα) και τον πρόεδρο, και μου είπαν να ηρεμήσω επειδή η Μπάρτσα ακόμα με ήθελε. Δεν θα το κρύψω, έκλαψα. Με εμπιστεύτηκαν, μετά από αυτό που προκάλεσα ήταν δύσκολο να με εμπιστευτούν. Η Μπάρτσα είναι τόσο καλή μαζί μου, και πάντα θα είμαι ευγνώμων γι’ αυτό.”

Σχόλια