Έμερι:”Η ομάδα δεν θα επηρεαστεί από φήμες”

η ομάδα

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Ουνάι Έμερι, δήλωσε, ότι η ομάδα του δεν θα επηρεαστεί από φήμες, που θέλουν τον Νεϊμάρ να εγκαταλείπει την πρώτη ομάδα του Παρισιού.

O Βρζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει συνδεθεί κατά το τελευταίο διάστημα με μια κίνηση προς τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο προπονητής του είπε, ότι η ομάδα δεν θα κλονιστεί από τις φήμες αυτές. Ο 25χρονος αποτελεί στόχο για τη Λα Λίγκα, σύμφωνα με πληροφορίες, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν με μια μεταγραφή παγκοσμίου ρεκόρ. Ωστόσο, ο Έμερι διαψεύδει το γεγονός λέγοντας, πως αυτά είναι φήμες και ότι η ομάδα του θα παραμείνει ανεπηρέαστη ενόψει και του αγώνα με τη Ρεάλ.

“Η ομάδα είναι δυνατή με μια καλή νοοτροπία. Ήταν ισχυρή όταν έλαβαν μέρος και στα δύο παιχνίδια, στο Καπ ντε Φρανς και στο Καπ ντε Λα Λίγκ, και παραμένουν έτσι στην προετοιμασία τους για το παιχνίδι ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι παίκτες είναι έξυπνοι και ο σύλλογος έχει αποκτήσει εμπειρία. Έχω, επίσης, εμπειρία και γνωρίζω, ότι οι άνθρωποι από έξω μπορούν να μας διαταράξουν…μερικοί άνθρωποι που μπορεί να ενδιαφέρονται γι ‘αυτό. Για παράδειγμα, εάν διαβάσετε σήμερα την πρώτη αθλητική εφημερίδα στην Ισπανία, το εξώφυλλο γράφει, ότι ο Νεϊμάρ θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτά τα πράγματα δεν μας ταρακουνούν. Οι παίκτες, το προσωπικό, ο προπονητής, το τεχνικό προσωπικό ξέρουμε το πάθος μας και ξέρουμε ποιος θέλει να μας αποσταθεροποιήσει. αλλά είμαστε ισχυροί, ανεξάρτητα με το τι έχει ειπωθεί έξω ή τι συμβαίνει μέσα. Προστατεύουμε καλά τους εαυτούς μας”, δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

Σχόλια