Έξαλλος ο Ζιντάν στην συνέντευξη τύπου!

Ζιντάν στην συνέντευξη

Έξαλλος έγινε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής για το Σαββατιάτικο παιχνιδι  κόντρα στη Βιγιαρεάλ(17:15) και εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που έχει η Ρεάλ το τελευταίο διάστημα από τα media τονίζοντας πως πουλάει το να γράφουν πως οι Μαδριλένοι είναι χάλια.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο Ζιντάν ανέφερε: “Ακούγονται μόνο αρνητικά πράγματα για τη Ρεάλ και εγώ δεν το βλέπω έτσι. Είμαστε ζωντανοί σε όλες τις διοργανώσεις και πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά. Κουράστηκα να ακούω ότι η ομάδα είναι χάλια, αλλά καταλαβαίνω ότι πουλάει αυτό. Δεν ανησυχώ για τα σχόλια των οπαδών αλλα έχουμε ανάγκη τη στήριξή τους. Είναι σημαντική η βοήθειά τους όχι μόνο στις νίκες αλλά και στις δύσκολες στιγμές”.

Για τις μεταγραφές τόνισε: “Δεν θεωρώ πως είμαι άδικος με τους παίκτες μου. Εγώ είμαι αυτός που πρέπει να αποφασίζω για την ομάδα. Θεωρώ πως έχουμε ένα καλό ρόστερ. Μπορεί ο κόσμος να βλέπει τους αντιπάλους μας να ενισχύονται κι εμάς όχι, αλλά αν υπήρχε κάποιος διαθέσιμος παίκτης που θα μπορούσε να αλλάξει σημαντικά την ομάδα, θα τον παίρναμε”.

Σχόλια