Αισιόδοξη η Σάλκε για Γκορέτσκα, παρά το έντονο ενδιαφέρον

η Σάλκε

Αισιόδοξη παραμένει η Σάλκε στην υπόθεση του Λέον Γκορέτσκα πως ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην γερμανική ομάδα, παρά το έντονο ενδιαφέρον της απόκτησης του τόσο από την Λίβερπουλ, όσο και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και την Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Γερμανία ο 22χρονος άσος θα αποτελέσει παρελθόν από τους βασιλικούς μπλε κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Παρόλα αυτά όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Σάλκε, ο Γκορέτσκα συναντήθηκε μέσα στην εβδομάδα με τον πρόεδρο της ομάδας Κλέμενς Τόνις, με τις δυο πλευρές να συζητούν σε καλό κλίμα, χωρίς όμως να αποσαφηνίζεται αν συμφώνησαν για την επέκταση του συμβολαίου του.

 Πάντως λάδι στην φωτιά έβαλε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε τονίζοντας:Μας ενδιαφέρει έντονα η περίπτωση Γκορέτσκα, άλλωστε έχουμε καταθέσει και πρόταση συνεργασίας για το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος. Παρόλα αυτά δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών, όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για το μέλλον του. Ελπίζω να επιλέξει εμάς.

Σχόλια