Αισιόδοξος για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Ρόις

συμμετοχή του

Ο Μάρκο Ρόις είναι αισιόδοξος για την πιθανή συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γερμανία, καθώς ο Γερμανός διεθνής έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τον τραυματισμό του και έχει χάσει σημαντικές διοργανώσεις.

Έχοντας μείνει εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 λόγω του τραυματισμού του, ο Ρόις ελπίζει ότι μπορεί τελικά να συμμετέχει με τη Γερμανία σε ένα μεγάλο τουρνουά για πρώτη φορά μετά 2012. Ο 28χρονος είναι κοντά στην επιστροφή του στο γήπεδο μετά από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, που έκανε τον περασμένο Ιούνιο για τραυματισμό, που υπέστη τον Μάιο. Την περασμένη εβδομάδα έκανε ένα σημαντικό βήμα προς την επιστροφή του, αφού πήγε στην προπόνηση της ομάδας σε ένα χειμερινό προπονητικό κέντρο στην Ισπανία. Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Ρόις είπε, ότι ελπίζει να εντατικοποιήσει την προπόνηση του τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

“Όλα μέχρι στιγμής πήγαν βάσει σχεδίου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευτυχής που ήμουν ικανός να συμμετάσχω στις επιλογές, που έκανα. Ελπίζω τις επόμενες μέρες και εβδομάδες να μπορώ να το εντατικοποιήσω αυτό ακόμη περισσότερο με στόχο την πλήρη επιστροφή στην προπόνηση. Δεν έχω ορίσει κάποια ημερομηνία, που θέλω να επιστρέψω. Είναι δύσκολο να πω, δεδομένου του είδους του τραυματισμού, επειδή υπάρχουν ακόμα πολλά βήματα που πρέπει να κάνω. Έχοντας μείνει εκτός για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με έναν τέτοιο τραυματισμό, δεν είναι εύκολο να επανέλθω και να παίξω καλά, αλλά όποιος με ξέρει, ξέρει ότι έχω τη δυνατότητα να το κάνω και έχω και τη σωστή νοοτροπία. Είμαι αισιόδοξος. Αν όλα πάνε σύμφωνα με τα σχέδια και παίρνω χρόνο στο γήπεδο τις επόμενες εβδομάδες και αν είμαι σε φόρμα, τότε προφανώς θέλω να παίξω και για τη Γερμανία” δήλωσε ο Μάρκο Ρόις.

Σχόλια