Αιώνιος κανονιέρης ο Μεσούτ Οζίλ

κανονιέρης

Αιώνιος κανονιέρης παραμένει ο Μεσούτ Οζίλ καθώς μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή και ο Γερμανός διεθνής ανανέωσε το συμβόλαιο του, που έληγε το καλοκαίρι.

Οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών είχαν εξελιχθεί σε θρίλερ, καθώς αν ανατρέξουμε σε παλιά δημοσιεύματα, οι πρώτες συζητήσεις είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο, μαζί με τον Αλέξις Σάντσες. Αν και πάντα υπήρχε η αισιοδοξία από τον Αρσέν Βενγκέρ όλο αυτό το διάστημα, οι τελικές υπογραφές δεν έμπαιναν.

Μάλιστα στα μέσα Δεκεμβρίου είχε διαρρεύσει η πληροφορία πως ο Γερμανός διεθνής είναι μια ανάσα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή ακόμη και την Μπαρτσελόνα εάν στράβωνε το deal των μπλαουγκράνα με την Λίβερπουλ για τον Κουτίνιο. Παρόλα αυτά αυτός που τελικά μετέβη στην Γιουνάιτεντ ήταν ο Αλέξις Σάντσες, με τον Οζίλ να παραμένει στην Άρσεναλ για άλλα 3.5 χρόνια.

Οι κανονιέρηδες υπέκυψαν τελικά στις απαιτήσεις του Γερμανού άσου, προσφέροντας του συμβόλαιο ύψους 300.000 λιρών εβδομαδιαίως, μετατρέποντας τον στον υψηλότερα αμειβόμενο κανονιέρη όλων των εποχών. Σε αυτό βέβαια βοήθησε και η απώλεια του Σάντσες, καθώς ο Χιλιανός ζητούσε τα ίδια χρήματα, με την Άρσεναλ να μην αντέχει δυο τέτοια συμβόλαια. Έτσι με την παραχώρηση του Σάντσες, άνοιξε ο δρόμος και ήρθε η συμφωνία με τον Μεσούτ Οζίλ να μένει σχεδόν αιώνια στην Άρσεναλ.

Σχόλια