Αλέγκρι: «Δεν επαναπαυόμαστε. Θέλουμε τη νίκη»

Την ιδιαίτερη σημασία του σημερινού τελικού σχολίασε ο Μαξ Αλέγκρι ο οποίος τόνισε: «Δεν επαναπαυόμαστε. Θέλουμε τη νίκη όσο τίποτα άλλο». Στη συνέχεια, ο προπονητής της Γιουβέντους μίλησε για τα αγωνιστικά νέα της Γιούβε αλλά και για την πρόοδο της Μίλαν φέτος.

Για τη σημασία του τελικού

«Όλοι είμαστε πανέτοιμοι για το ματς. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι. Προερχόμαστε από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων και η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή. Αυτό όμως δεν είναι πάντα καλό. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Το Super Cup Ιταλίας είναι ένας από τους τρεις στόχους που έχουμε θέσει φέτος. Τα καταφέραμε στους άλλους δύο. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα και περάσαμε πρώτοι στην επόμενη φάση του Champions league. Έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε και τον τρίτο στόχο μας».

Για τη Μίλαν

«Ένας αγώνας Γιούβε-Μίλαν είναι πάντα ένα αμφίρροπο ματς. Στην προηγούμενη συνάντηση μας ηττηθήκαμε αλλά ακόμη και στα ματς που νικήσαμε ποτέ δεν καταφέραμε να κυριαρχήσουμε τελείως στη Μίλαν. Είναι μια ομάδα που τρέφει το σεβασμό όλου του κόσμου και πρέπει να περιμένουμε ένα πολύ δυνατό ματς».

Για τα αγωνιστικά νέα της Γιούβε

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα παίξουμε με 2 ή με 3 στην επίθεση. Αυτό θα εξαρτηθεί από το ποσοστό ετοιμότητας του Πιάνιτς. Αν εξαιρέσουμε την άμυνα, δεν έχω καταλήξει στους υπόλοιπους παίχτες που θα αγωνιστούν».

Σχόλια