Αλέγκρι: «Πρέπει να βρούμε το εκτός έδρας γκολ»

Αλέγκρι

Μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου πριν από τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου της Γιουβέντους με την Αταλάντα ο Μαξ Αλέγκρι αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του αυριανού παιχνιδιού επισημαίνοντας ότι η ομάδα του πρέπει να βρει το εκτός έδρας γκολ που θα κάνει ευκολότερο τον επαναληπτικό στο Τορίνο.

Για την Αταλάντα

«Ο αγώνας με την Κιέβο και ο αγώνας με την Αταλάντα είναι δύο τελείως διαφορετικά ματς. To Σάββατο θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη για να μείνουμε κολλητά με τη Νάπολι ενώ το αυριανό παιχνίδι είναι για το Κύπελλο. Η Αταλάντα έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο και θέλω να δώσω τα εύσημα στον Γκασπερίνι για την έξοχη δουλειά. Ξέρουμε ότι πρόκειται για μία ομάδα που διανύει περίοδο σημαντικού φορμαρίσματος για αυτό πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι καταλλήλως. Είναι σημαντικό όχι απλά να μην κλειστούμε πίσω και να περιοριστούμε στην ισοπαλία αλλά να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ στο Μπέργκαμο».

Για τη σημασία του Κυπέλλου για τη Γιουβέντους

«Κανείς δεν υποτιμάει το θεσμό αυτό ειδικά όταν έχεις φτάσει στα ημιτελικά. Κάποιες ομάδες μπορεί να μην δίνουν στο Κύπελλο το σεβασμό που του αξίζει αλλά για τη Γιουβέντους, οι στόχοι στη σεζόν ήταν και είναι τρεις: Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Champions League. Στο κάτω κάτω δεν είναι ότι συμμετέχουμε και σε δεκάδες θεσμούς ώστε να είμαστε σε θέση να απορρίψουμε κάποιον. Είναι στο DNA της Γιούβε να επιδιώκει τη νίκη σε κάθε ματς. Το ίδιο θα κάνουμε και αύριο. Θέλουμε να φτάσουμε ξανά μέχρι το τέλος στο Κύπελλο και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Μπέργκαμο». 

 

Σχόλια