“Αναμένουμε την απόφαση του Γκορέτσκα τον Ιανουάριο”

την απόφαση του

Ο πρόεδρος της Σάλκε, Κλέμενς Τόνιζ, δήλωσε πως η ομάδα αναμένει την απόφαση του Λέον Γκορέτσκα, πριν το τέλος του Ιανουαρίου.

Το συμβόλαιο του Γερμανού λήγει πριν το τέλος της φετινής σεζόν και έχει συνδεθεί στενά με μία μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου. Ο αθλητικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον προς τον νεαρό παίχτη, κάτι που οδήγησε τον αθλητικό διευθυντή της Σάλκε, Κρίστιαν Χέιντελ, να απαντήσει με σκληρά λόγια. Τώρα έρχεται και ο Τόνιζ να προσθέσει το δικό του λιθαράκι, στην διαμάχη για την υπογραφή του Γκορέτσκα, λέγοντας πως έχουν κάνει τα πάντα να πείσουν τον παίχτη να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο μαζί τους.

Συγκεκριμένα είπε: “Έχουμε κάνει τα πάντα για να τον πείσουμε να μείνει. Τον Ιανουάριο, περιμένουμε την απάντησή του. Η Σάλκε έχει δεχθεί τις απαιτήσεις του Λέον και του ατζέντη του. Ο Λέον μπορεί και πρέπει να αποφασίσει τώρα. Πιστεύω πως ο Γκορέτσκα μπορεί να έχει εκπληκτική βελτίωση στην Σάλκε. Δεν του κόβουμε τον δρόμο για μία μεγαλύτερη ομάδα σε μερικά χρόνια, αλλά θα ήταν μια χαρά αν έμενε.”

Σχόλια