Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Μίλαν και Λάτσιο (vid)

Ανοιχτούς λογαριασμούς

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν Μίλαν και Λάτσιο με το 0-0 στον πρώτο από τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ιταλίας. Καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια η Λάτσιο αλλά οι Ροσονέρι ήταν αυτοί που έχασαν απίστευτη ευκαιρία να προηγηθούν. Στις 28 Φεβρουαρίου ο επαναληπτικός στη Ρώμη.

Εμφανώς καλύτερη ήταν η Λάτσιο στο πρώτο ημίχρονο με τους Λατσιάλι να χάνουν τις σημαντικότερες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.Η ομάδα του Ιντζάγκι είχε την κατοχή της μπάλας με τους Ροσονέρι να αμύνονται και να περιμένουν υπομονετικά να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Η Λάτσιο έχασε σημαντικές ευκαιρίες αρχικά με τον Ιμόμπιλε να σουτάρει άουτ στο 20′ και έπειτα τον Λούκας Λέιβα να φτάνει εκατοστά από το γκολ και τον Μπορίνι να επεμβαίνει έγκαιρα. Η Λάτσιο συνέχισε την πίεση και δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Ντοναρούμα με τους Ιμόμπιλε και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αλλά το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μίλαν συνέχισε να αδυνατεί να βρίσκει λύσεις επιθετικά και ο Ιμόμπιλε ανάγκασε τον Ντοναρούμα σε μία ακόμη έξοχη επέμβαση. Η ομάδα του Γκατούζο βρισκόταν συνεχώς σε κατάσταση πολιορκίας ενώ η Λάτσιο απείλησε και πάλι με τους Σάβιτς και Ιμόμπιλε. Μετά το 75′, οι Ροσονέρι ανέβασαν απόδοση και έχασαν με διαφορά τη σημαντικότη ευκαιρία στο ματς. Ο Κουτρόνε έκανε την κεφαλιά, ο Στρακόσα απέκρουσε και ο Τσαλχάνογλου με κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ! Το 0-0 δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό του Ολίμπικο.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Αμπάτε, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Μπορίνι, Κεσί, Μπίλια, Λοκατέλι (Τσαλχάνογλου), Σούσο, Κάλινιτς (Σίλβα), Μποναβεντούρα (Κουτρόνε)

Λάτσιο: Στρακόσα, Κάσερες, Φελίπε, Ραντού, Μπάστα, Παρόλο (Νάνι), Λέιβα, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λουκάκου, Φελίπε Άντερσον (Αλμπέρτο), Ιμόμπιλε (Λούλιτς)

Σχόλια