Ανταλλαγή παικτών για Άρσεναλ και Παρί!

ανταλλαγή παικτών

Ανταλλαγή παικτών ενδεχομένως να γίνει μεταξύ της Άρσεναλ και της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού η Άρσεναλ θέλει να αποκτήσει τον Τζούλιαν Ντράξλερ της Παρί και η Παρί θέλει τον Αλέξις Σάντσες της Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ έχει ενημερωθεί ότι πρέπει να δαπανήσει 40 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει τον Τζούλιαν Ντράξλερ. Ο Γερμανός αποτελεί εδώ και πολύ καιρό στόχο του Αρσέν Βενγκέρ. Πήγε από τη Βόλφσμπουργκ στην Παρί Σεν Ζερμέν πέρυσι, αλλά ο 24χρονος δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει από τότε. Οι παράγοντες της Άρσεναλ έχουν υπάρξει για καιρό θαυμαστές του Ντράξλερ και τώρα θα μπορούσαν να κάνουν κάποια κίνηση προς τη μεριά του ποδοσφαιριστή για απόκτηση του ενόψει του παραθύρου μεταγραφών του Ιανουαρίου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν, από την άλλη πλευρά, είναι έτοιμη να ανταγωνιστεί την Μάντσεστερ Σίτι για την υπογραφή του Αλέξις Σάντσες, που μέχρι στιγμής ανήκει στην Άρσεναλ. Η Άρσεναλ είναι έτοιμη να ακούσει προσφορές ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ για τον Χιλιανό ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον στείλει στην άλλη κατεύθυνση. Η Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο, θεωρείται φαβορί για την υπογραφή με τον Σάντσες, αλλά δεν θα κάνει κάποια κίνηση προς τη μεριά του μέχρι το τέλος της σεζόν. Το γεγονός αυτό ανοίγει την πόρτα για την Παρί που επιθυμεί να αποκτήσει τον επιθετικό.

Σχόλια