Απέκλεισε την μετακίνηση του στην Άρσεναλ ο Στέρλινγκ

απέκλεισε την

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ απέκλεισε την μεταγραφή του στην Άρσεναλ μια και καλή, μιας και είναι ευτυχισμένος στην Μάντσεστερ Σίτι και αν κάποια στιγμή αποχωρήσει θα είναι μόνο για ομάδα του εξωτερικού και σίγουρα όχι για το Λονδίνο.

Ο Άγγλος επιθετικός το καλοκαίρι έφτασε κοντά στους ‘Κανονιέρηδες’, αλλά η μεταγραφή ακυρώθηκε μιας και ήταν αντάλλαγμα της μετακίνησης του Αλέξις Σάντσες στους ‘Πολίτες’, κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε. Αυτό βέβαια μόνο σε καλό βγήκε καθώς με τις εμφανίσεις του έχει εντυπωσιάσει όλο το Νησί και μάλιστα η Σίτι του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο για να τον κρατήσει. Ο ίδιος δεν βιάζεται όμως, αλλά σίγουρα δεν θα φύγει από την Σίτι για να πάει σε άλλη αγγλική ομάδα.

Ο Άγγλος μιλώντας στο Sky Sports είπε: “Είμαι χαρούμενος στην Μάντσεστερ Σίτι αυτή τη στιγμή. Αλλά κανείς δεν ξέρει τι φέρνει το μέλλον, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα ήθελα να παίξω στο εξωτερικό. Θα ήταν μια μεγάλη εμπειρία. Η Ισπανία είναι ελκυστική. Πάντα εκεί ο καιρός είναι καλός, κάτι που δεν είναι στο Λονδίνο! Δεν μπορώ να πάω στο Λονδίνο, γιατί δεν θα είμαι κοντά στους φίλους μου“.

Σχόλια