Βενγκέρ: “Έχουμε μεγάλη απόσταση από την δημιουργία ως το σκοράρισμα”

σκοράρισμα

Η Άρσεναλ έμεινε άλλο ένα παιχνίδι μακριά από το σκοράρισμα, αυτή τη φορά εναντίον της Γουέστ Χαμ, και ο Αρσέν Βενγκέρ προβληματίζεται γι’ αυτήν την δυστοκία των επιθετικών του.

Η Άρσεναλ δημιούργησαν πάλι πολλές ευκαιρίες αλλά τελικά η μπάλα δεν μπήκε στο δίχτυ. Μάλιστα αυτό πήγε να το πληρώσει στο τέλος αλλά ο Τσιτσαρίτο βρήκε το δοκάρι της εστίας του Τσεχ.

Στην αφλογιστία των παιχτών του στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Βενγκέρ: “Ήταν μια απογοητευτική νύχτα για εμάς. Υπάρχουν κάποιες ισοπαλίες που είναι απογοητευτικές και αυτό διότι παίξαμε πολύ καλά. Στο τελευταίο τέταρτο δεν μπορούσαμε να βρούμε ένα άνοιγμα και με το γεγονός πως αμύνθηκαν πολύ καλά έμεινε αυτό το σκορ. Δεν έχουμε το ένστικτο να καθαρίζουμε τις ευκαιρίες μας“.

Για το αν είναι ψυχολογικό το θέμα, σχολίασε: “Ένιωσα πως οι 33 τελικές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ένα τυχαίο γεγονός, αλλά τελικά το συνεχίσαμε, όμως δεν πρέπει να επικεντρωθούμε στις χαμένες ευκαιρίες μας. Αυτό θα επανέλθει, ας μην το κάνουμε μεγάλο θέμα. Υπάρχουν διάφορες περίοδοι όπως αυτή που δεν μπαίνει η μπάλα μέσα“.

Όσο για την διαφορά με την Μάντσεστερ Σίτι, που είναι 19 βαθμοί, είπε: “Δεν θέλω να μιλήσουμε γι’ αυτό. Καλό είναι να ρωτάτε για τα πρωτοσέλιδα, αλλά εμείς κοιτάμε τα δικά μας παιχνίδια. Η Σίτι είναι πολύ μακριά από το τέλος για να μιλάει για τον τίτλο. Εμείς δεν τα παρατάμε. Η δουλειά μας είναι να αγωνιζόμαστε και να δίνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε“.

Σχόλια