Αρνήθηκε να πει ο Σιμεόνε αν η Ατλέτικο άξιζε τη νίκη!

αρνήθηκε να

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, αρνήθηκε να πει, αν η ομάδα του άξιζε ή όχι τη χθεσινή νίκη κόντρα στην Έιμπαρ με 1-0.

Ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο, Γιαν Ομπλακ, κλήθηκε αρκετές φορές να διατηρήσει το προβάδισμα της ομάδας του, από τη στιγμή, που ο Γκαμεϊρό έκανε το 1-0 για τους Ροχιμπλάνκος στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, ο Σιμεόνε είπε, ότι ήταν μια τακτική απόφαση της Ατλέτικο να συνεχίσει έτσι και απέφυγε να απαντήσει στα ερωτήματα για το αν άξιζε την νίκη η ομάδα του.

“Δεν θα μιλήσω ποτέ για τη δικαιοσύνη, είτε κερδίζω έναν αγώνα είτε χάνω έναν αγώνα.Το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι. Οι καταστάσεις μπροστά από το γκολ είναι σημαντικές, για να γνωρίζουμε ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Ο Ομπλακ έπαιξε με τον τρόπο, που πάντα παίζει. Δούλεψε εξίσου καλά με τους άλλους παίκτες και η ομάδα επωφελείται από τη συλλογική προσπάθεια. Αυτό ξεκινάει με τους επιθετικούς, έπειτα η άμυνα και στη συνέχεια ο Ομπλακ με το ταλέντο του λύνει τα προβλήματα όπως έκανε σήμερα. Η άφιξη του Κόστα και του Βιτόλο ενδυναμώνει την ομάδα. Η ομάδα επωφελείται από τον ανταγωνισμό. Σήμερα ο Κορέα ξεκίνησε και ο Καράσκο επέστρεψε. Έχουμε πολλές διαφορετικές επιλογές και ελπίζουμε, ότι είμαστε όλοι ίσοι στο να σκεφτόμαστε, ότι η ομάδα έρχεται πρώτη”, δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε μετά το παιχνίδι.

Σχόλια