Αρνείται την τεράστια προσφορά για Ομπαμεγιάνγκ η Έβεργκραντ

τεράστια προσφορά

Οι Επτά φορές πρωταθλήτρια της κινεζικής Σούπερ Λιγκ, Έβεργκραντ, αρνείατι ότι είναι έτοιμη να κάνει μια τεράστια προσφορά στον επιθετικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, και επιμένει, ότι εστιάζει στα νέα ταλέντα.

Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η Έβεργκραντ και η Μπέιγινγκ Γκουόαν προσπαθούσαν αμφότερες να υπογράψουν συμφωνία με τον Γκαμπονέζο για περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ (61,77 εκατομμύρια λίρες), ζητώντας από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κίνας να εκδώσει δήλωση με την οποία υπενθυμίζει στις εγχώριες λέσχες τις εισφορές που θα επιβάλλονται στις εν λόγω δαπάνες για ξένα ταλέντα. Οι κανονισμοί θεσπίστηκαν πέρυσι επιβάλλοντας φόρο 100% στα τέλη μεταφοράς άνω των 70 εκατομμυρίων δολαρίων για τους ξένους παίκτες σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τις δαπάνες γι΄αυτούς. Η Έβεργκραντ δήλωσε αργά την Τετάρτη, ότι δεν είχε σχέδια να ξοδέψει σημαντικά ποσά σε παίκτες από το εξωτερικό.

“Από το 2017, έχουμε θέσει σαφείς διευθυντές για να υπογράψουμε ξένους παίκτες που φιλοξενούν το κινεζικό ποδόσφαιρο και αρνούμαστε να πληρώσουμε ασφάλιστρα για κάθε παίκτη. Ούτε θα συμμετάσχουμε σε μάχες για παίκτες στην αγορά μεταφοράς, δεδομένου ότι τώρα αλλάζουμε την εστίασή μας στην ανάπτυξη των νέων”, ανακοίνωσε η ομάδα.

Σχόλια