Βενγκέρ: “Ναρκωτικό για μένα η προπονητική”

ναρκωτικό

Ως ναρκωτικό χαρακτήρισε την προπονητική του καριέρα ο Αρσέν Βενγκέρ, σημειώνοντας πως το ποδόσφαιρο είναι η λατρεία του και οι πάγκοι η ζωή του.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έσπασε το ρεκόρ συμμετοχών σε αγώνες της Premier League συμπληρώνοντας τις 811, στην 22η χρόνια του στον πάγκο της Άρσεναλ και όπως ήταν φυσικό μίλησε στην ιστοσελίδα SFR sport για αυτό το επίτευγμα. “Για μένα οι πάγκοι είναι το ναρκωτικό μου, όταν βρίσκομαι στον πάγκο και κοουτσάρω νιώθω λες και είμαι στον 7ο ουρανό, ενώ μόλις τελειώνει το παιχνίδι, ανυπομονώ για το επόμενο, ζώντας στην ίδια στέρηση που νιώθουν και αυτοί οι άνθρωποι που είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά. ανέφερε ο Αλσατός.

Και πρόσθεσε: “Για μένα το ποδόσφαιρο είναι το παν, νομίζω πως θα είναι άδεια η ζωή μου χωρίς αυτό. Τόσα χρόνια έχω κάνει φίλους σε αυτή τη δουλειά που έλεγαν ότι θα σταματήσουν κάποτε, όμως είναι ακόμη εδώ. Φίλοι όπως ο Μαρτσέλο Λίπι και ο Φάμπιο Καπέλο, οι οποίοι αποσύρθηκαν κάποια στιγμή, όμως δεν άντεξαν μακριά από τον πάγκο τους και παράτησαν τις βίλες τους για να ξανά βρεθούν στα γήπεδα, έστω και στην Κίνα.

 

Σχόλια