Βενγκέρ: “Ο Ιβόμπι θα τιμωρηθεί”

ιβόμπι θα

Ο Αρσέν Βενγκέρ ανακοίνωσε πως ο Άλεξ Ιβόμπι θα τιμωρηθεί από την ομάδα για τα νυχτοπερπατήματα του λίγες ώρες πριν τον αγώνα με την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι ‘Κανονιέρηδες’ αποκλείστηκαν από την συνέχεια του FA Cup, αλλά αυτό που πόνεσε περισσότερο την ομάδα ήταν η είδηση πως ο Νιγηριανός ξενυχτούσε και πιάστηκε μεθυσμένος πριν τον αγώνα. Ο Αλσατός φυσικά δεν ήθελε να κρυφτεί και δεσμεύτηκε για την τιμωρία του παίχτη, λίγο πριν το κρίσιμο αγώνα για τα ημιτελικά του Carabao Cup εναντίον της Τσέλσι, ενώ δεν έκρυψε και την δυσαρέσκια του για τα ΜΜΕ.

Ισχύουν όσα ακούσατε. Θα επιβληθεί πρόστιμο στον παίχτη. Είναι απαράδεχτο να βγαίνεις 48 ώρες πριν από παιχνίδι της ομάδας. Δεν ήταν η νύχτα πριν το παιχνίδι, όπως γράψατε. Η ομάδα ήταν σε ξενοδοχείο τότε. Πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα νέα που έρχονται από εξωτερικές σας πηγές. Όταν διαβάζει κανείς τι γράφετε, νομίζει ότι είχε πάρει ναρκωτικά“, είπε ο Βενγκέρ.

Και όσο αφορά το VAR που θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά σε αγγλικά γήπεδα, σχολίασε: “Επειδή συμβαίνουν πολλά πράγματα τώρα τελευταία, πιστεύω πως θα βοηθήσει. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να διευκρινίσουμε τι σημαίνει παράβαση και τί όχι, γιατί αν προχωρήσουμε στο VAR τότε θα υπάρξει κάποια σύγχηση“.

Σχόλια