Βενγκέρ: “Ο Λούκας αξίζει να παίζει”

Ο Αρσέν Βενγκέρ μετά την νίκη – πρόκριση επί της Σάτον και το γκολ που πέτυχε ο Λούκας Πέρεθ υποστήριξε πως ο Ισπανός αξίζει να παίζει αλλά δεν είναι πάντα εύκολο λόγω του ανταγωνισμού που υπάρχει στην θέση. Ο 28χρονος σκόραρε το 8ο του γκολ στην σεζόν.

Ο Λούκας, που μετακόμισε από την Λα Κορούνια στην Άρσεναλ το καλοκαίρι έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ, έχει κάνει 18 εμφανίσεις φέτος στο πρωτάθλημα με τις δύο να είναι μόνο στην αρχική ενδεκάδα. Ο Ισπανός έχει συμμετοχή στα 9 γκολ από τις 8 εμφανίσεις του που ξεκινά στο αρχικό σχήμα ανεξαρτήτου διοργάνωσης, αλλά υπάρχουν άλλοι που είναι πιο ψηλά στην ιεραρχία για να μπορέσει να πάρει πιο πολύ χρόνο συμμετοχής.

Η αλήθεια είναι ότι πιέζει πολύ ώστε να παίζει βασικός με αυτά που κάνει, αλλά υπάρχουν πολλοί στην θέση του. Έχω τον Ζιρού, τον Σάντσες, τον Γουέλμπεκ, τον Γουόλκοτ και τον Πέρεθ. Ο Λούκας αξίζει να παίζει γιατί σκοράρει πολύ και είναι καλός παίχτης“, ήταν τα λόγια του Αλσάτου τεχνικού.

Πάντως από την πλευρά του Ισπανού, και συγκεκριμένα του μάνατζερ του, ο παίχτης θα αποχωρήσει από τους ‘Κανονιέρηδες’ το καλοκαίρι λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής που έχει με τα χρώματα της ομάδας.

Σχόλια