Γκατούζο: «Δεν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο γκολ»

Γκατούζο

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Μίλαν και Λάτσιο, που βρήκε νικήτρια την πρώτη, ο Τζενάρο Γκατούζο στάθηκε στο πρώτο γκολ που πέτυχε η ομάδα του, το οποίο ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από πλευράς των φιλοξενούμενων. Ο Κουτρόνε πέτυχε το γκολ αλλά στο ριπλέι φαίνεται η μπάλα βρήκε στο χέρι παρά στο κεφάλι του με το διαιτητή να αποφασίζει να μη συμβουλευτεί το VAR και να κατοχυρώνει κανονικά το γκολ.

«Θα είμαι ειλικρινής. Ζωντανά, φάνηκε πως ήταν κεφαλιά του Πάτρικ. Όταν είδα το ριπλέι όμως, είδα πως έκανε χέρι και το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. Ωστόσο, είναι άδικο να σταθούμε σε ένα μεμονωμένο περιστατικό σε μια τόσο καλή εμφάνιση της ομάδας. Ήταν ένα πολύ δύσκολο τεστ για εμάς καθώς ήταν η πρώτη φορά που έπρεπε να δείξουμε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε στα ίσια τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες. Στο πρώτο ματς είχαμε υποστεί μια άκρως οδυνηρή ήττα και έπρεπε να δείξουμε αντίδραση.

Το σημαντικό για εμάς είναι οι εμφανίσεις μας αυτές να έχουν συνέχεια. Αντιμετωπίζουμε ξανά τη Λάτσιο την Τετάρτη για το Κύπελλο σε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θέλουμε να κρατήσουμε το ρυθμό που είχαμε στο ματς αλλά και το πάθος που μας έδωσε τη νίκη. Το σημαντικό είναι πως τα δώσαμε όλα για 90 λεπτά και έτσι πρέπει να προσεγγίζουμε κάθε αγώνα». 

Σχόλια