Δεν πηγαίνει στην εθνική του ο Αζάρ

Ο Εντέν Αζάρ δεν θα ενισχύσει την εθνική του ομάδα, του Βελγίου, για τον αγώνα της με την Ελλάδα. Ο διεθνής σταρ έχει μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που τον άφησε εκτός και από τον νικηφόρο αγώνα με την Στόουκ, και έτσι δεν τον αφήνει να αγωνιστεί με τα χρώματα της χώρας του. Ο Αντόνιο Κόντε είχε αφήσει τον Βέλγο εκτός αποστολής από τον τελευταίο αγώνα για να τον προφυλάξει, καθώς απέκτησε πρόβλημα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Όλα έδειχναν όμως πως θα ταξιδέψει στην χώρα του για να αγωνιστεί στους αγώνες με την Ελλάδα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και με την Ρωσία για φιλικό αγώνα. Όμως οι άνθρωποι της Τσέλσι πήραν από κοινού απόφαση με αυτούς του Βελγίου να μην ρισκάρουν την συμμετοχή του παίχτη στους αγώνες ώστε να μην υπάρξει υποτροπή στο τραύμα.

Ο Αζάρ έχει αγωνιστεί στους 50 αγώνες από τους τελευταίους 56 που έχει δώσει το Βέλγιο αλλά θα χάσει τους επόμενους δύο. Ο Κόντε ευελπιστεί πως θα έχει τον παίχτη του έτοιμο για τον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλλας σε 12 μέρες.

Σχόλια