Δεν φεύγει ο Γκριεζμάν τον Ιανουάριο λέει ο Σιμεόνε!

δεν φεύγει

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, ισχυρίζεατι ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν, που αποτελεί στόχο απόκτησης από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν φεύγει από την Ατλέτικο αυτόν τον μήνα.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής ήρθε πολύ κοντά στην υπογραφή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ, μετά την απαγόρευση μεταφοράς της Ατλέτικο. Ωστόσο, με την απαγόρευση μεταφοράς να έχει πλέον λήξει, ο Γκριεζμάν θα μπορούσε να πάει σε μια νέα ομάδα ύστερα από ένα δύσκολο πρώτο μισό της σεζόν, που είχε με την Ατλέτικο. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε και ότι ο μάνατζερ του είχε δηλώσει πως η καριέρα του Γκριεζμάν στην Ατλέτικο έχει τελειώσει. Ωστόσο, ο Ντιέγκο Σιμεόνε κατέστησε σαφές, ότι θέλει να συνδυάσει τον Γκριεζμάν με τον Ντιέγκο Κόστα στην επίθεση στο δεύτερο μισό της σεζόν.

“Λοιπόν, εξαρτάται από τον αγώνα, αλλά είναι αλήθεια ότι σκεφτόμασταν πάντοτε να συνδυάσουμε τον Γκριεζμάν με τον Κόστα στην επίθεσή μας και ελπίζουμε ότι θα μπορούν να τα πάνε πολύ καλά μαζί. Η ανταγωνιστικότητα μέσα στην ομάδα είναι πολύ δυνατή, ο Γκαμέιρο είναι εξαιρετικός, ο Φερνάντο Τόρες συνεχίζει να βελτιώνεται, ο Κορέα αποτελεί επίσης μια εναλλακτική λύση, ο Καράσκο βελτιώνεται παιχνίδι μετά το παιχνίδι και ο Βιτόλο είναι πραγματικά ενθουσιασμένος, που παίζει εδώ”, δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Αν και θεωρήθηκε αρχικά, ότι η άφιξη του Κόστα θα έστελνε τον Γκριεζμάν στην αντίθετη κατεύθυνση, φαίνεται πως το δίδυμο θα φέρει καρπούς στην ομάδα, κάτι που εκτείνει και το μέλλον του Γκριεζμάν στην Ατλέτικο.

Σχόλια