Διαψεύδει τη συμφωνία με Γκριεζμάν η Μπαρτσα για το τέλος της σεζόν!

διαψεύδει τη

Η Μπαρτσελόνα διαψεύδει τη συμφωνία με τον άσο της Ατλέτικο, Αντουάν Γκριεζμάν, για το τέλος της σεζόν, που μεταδόθηκε από ισπανικό αθλητικό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης.

Το ισπανικό μέσο διέδωσε τα εξής “Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης έχει συμφωνήσει να πάει στη Μπαρτσελόνα και πρόκειται να βρίσκεται υπό τον προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε την επόμενη σεζόν”, προσθέτοντας ότι ότι η ρήτρα εξαγοράς του Γκριεζμάν, ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ, πρόκειται να μειωθεί κατά το ήμισυ την 1η Ιουλίου. Ωστόσο, λίγο αργότερα η Μπαρτσελόνα έκανε δήλωση διαψεύδοντας την καταλανική εφημερίδα.

Η FC Μπαρτσελόνα αρνείται έντονα τις πληροφορίες, που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων ωρών σε διάφορα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τον παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, και μια φερόμενη συμφωνία με την ομάδα μας. Η Μπαρτσελόνα εκφράζει τις αντιρρήσεις της ενόψει αυτών των εκδηλώσεων και επαναλαμβάνει τον πλήρη σεβασμό της για την ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης“, ανέφερε σχετική δήλωση στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Σχόλια