«Δυστυχισμένος στη Γιούβε ο Σάντρο-καραδοκεί η Τσέλσι»

δυστυχισμένος στη Γιούβε

Σύμφωνα με Αγγλικό δημοσίευμα, ο Άλεξ Σάντρο είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος και δυστυχισμένος στη Γιούβε και αυτό φαίνεται πως ανοίγει ξανά την πόρτα εξόδου του από τη Μεγάλη Κυρία με την Τσέλσι να καραδοκεί πάντα από κοντά.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θεωρείται από τους καλύτερους στη θέση του με τη Γιουβέντους να απορρίπτει αρκετές προτάσεις της Τσέλσι το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, οι εμφανίσεις του Σάντρο τη φετινή σεζόν είναι κατώτερες των περιστάσεων και σύμφωνα με την Telegraph, αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ο αριστερός οπισθοφύλακας νιώθει δυστυχισμένος στο Τορίνο. Και αυτό γιατί, σύμφωνα με την Αγγλική εφημερίδα, υπάρχουν έριδες μεταξύ μελών του προπονητικού επιτελείου και των ξένων παιχτών της ομάδας για άγνωστους λόγους μέχρι στιγμής.

Υπό το φως των εξελίξεων αυτών, η υπόθεση αποχώρησης του Άλεξ Σάντρο παίρνει νέα τροπή με την Telegraph να επισημαίνει μάλιστα πως ο Βραζιλιάνος έχει ζητήσει από τη Γιούβε να πουληθεί τον Ιανουάριο και η Τσέλσι ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερη με πρόταση ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ.

Σχόλια