Ενρίκε: “Καθόλου λύπη, απόλυτη ευτυχία, 9 στα 13!”

λύπη

Καθόλου λύπη δεν αισθάνεται ο Λουίς Ενρίκε για την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, παρά μόνο ευτυχία για τα τρία υπέροχα χρόνια που πέρασε στο τιμόνι της ομάδας, κερδίζοντας 9 από τους 13 τίτλους στους οποίους διαγωνίσθηκε με την ομάδα, όπως δήλωσε στην συνέντευξη τύπου μετά την κατάκτηση του Copa del Rey:

Καθόλου λύπη δεν αισθάνομαι, μόνο απόλυτη ευτυχία. Για την ακρίβεια, εγώ ήμουν που αποφάσισα ότι θα ήταν καλύτερο να σταματήσω. Θα είναι θαυμάσιο και για εμένα προσωπικά, όσο και για την ομάδα και τους παίκτες. Η ένταση αυτής τη δουλειάς και ο τρόπος που εγώ την κάνω, με το μάξιμουμ της αφοσίωσης σε καθημερινή βάση, προκαλεί κόπωση. αλλά δεν υπάρχει καθόλου λύπη, το αντίθετο.

Αν κάποιος μου έλεγε όταν ήρθα εδώ, πως θα είχα την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα και να γίνω κομμάτι της κατάκτησης εννέα τίτλων από τις 13 διοργανώσεις που αγωνιστήκαμε, ε, τα νούμερα είναι πολύ καλά! Φυσικά και θα θέλαμε να είχαμε κερδίσει και πάλι το πρωτάθλημα και να διαγωνιζόμασταν για το Champions League, αλλά δεν τα καταφέραμε. Νομίζω όμως ότι οι οπαδοί κατάλαβαν το επίπεδο της προσπάθειας των παικτών κατά την διάρκεια όλης της σεζόν“.

Σχόλια