Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για Ντεουλοφέου ο Αουσίλιο

επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον

Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουσίλιο, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Ζεράρ Ντεουλοφέου, αλλά τόνισε πως το ενδεχόμενο να πουληθούν οι Ζοάο Μάριο και Μάουρο Ικάρντι δεν υφίσταται.

Η Μπαρτσελόνα, έχει δώσει την έγκρισή της στον Ντεουλοφέου, ο οποίος αν και εντυπωσίασε πέρσι με την Μίλαν, δεν έχει καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα, να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Νάπολι και την Ρόμα, επίσης, να ενδιαφέρονται. Οι Καταλανοί θα προτιμούσαν να πουλήσουν τον νεαρό παίχτη για περίπου €20 εκατομμύρια, αλλα οι υποχρεώσει της Ίντερ, προς το Financial Fair Play, δεν της επιτρέπουν κάποια άλλη συμφωνία, πέρα από δανεισμό. Ο Αουσίλιο, λοιπόν, με τις δηλώσεις του, φούντωσε ξανά τα σενάρια για την μετακίνηση του Ισπανού στην Ιταλική ομάδα.

Συγκεκριμένα είπε: “Δεν υπάρχει επίσημη προσφορά για τον Ντεουλοφέου, αλλά έχουμε την προσοχή μας εκεί. Αν υπάρχουν οι συνθήκες να δοκιμάσουμε κάτι, ξέρουμε τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε. Ο Ντεουλοφέου μπορεί να είναι το σωστό προφίλ, αλλά δεν είναι το μόνο.”

Ενώ για την πιθανότητα πώλησης παιχτών δήλωσε: “Δεν έχουμε καμία πρόθεση να πουλήσουμε κάποιον αυτόν τον μήνα. Η ομάδα μας είναι σωστή, κάποιοι παίχτες ήταν τραυματίες και υπάρχει η πιθανότητα να προσθέσουμε κάτι, αλλά συνολικά η ομάδα είναι εντάξει.”

Σχόλια