Ετοιμάζει πρόταση για τον Μπάρκλεϊ η Τσέλσι!

πρόταση για τον

Νέα πρόταση για τον Ρος Μπάρκλεϊ της Έβερτον φαίνεται πως ετοιμάζει η Τσέλσι η οποία θέλει να βελτιώσει αλλά και να αυξήσει τις επιλογές της στην μεσαία γραμμή. Ο Μπάρκλεϊ απέρριψε τους πρωταθλητές Αγγλίας την τελευταία μέρα των μεταγραφών ενώ περνούσε από ιατρικές εξετάσει γιατί προτίμησε την Τότεναμ στην οποία σκέφτηκε πως θα έπαιρνε περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Η Τότεναμ δεν έκανε τελικά πρόταση λόγω του τραυματισμού που είχε ο Άγγλος μέσος και θα αργούσε να επανέλθει.

Ο Μπάρκλεϊ χρειάζεται ακόμα 2 εβδομάδες για να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Ποκετίνο δεν έχει χάσει το ενδιαφέρον του για τον μέσο της Έβερτον: “Επικεντρωνόμαστε στο να φέρουμε περισσότερους Άγγλους παίκτες μέσω της ακαδημίας. Αν δεν έχουμε αυτό το προφίλ θα βγούμε στην Αγγλική αγορά και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε περισσότερους Άγγλους παίκτεςδήλωσε πριν 1 βδομάδα ο Ποκετίνο.

Από την πλευρά της Τσέλσι, ο Κόντε χρειάζεται όπως έχει τονίσει επανειλημμένα περισσότερους παίκτες στο ροστερ του και κυρίως στην μεσαία γραμμή με τον Μπακαγιόκο να μην έχει εντυπωσιάσει μετά την απόκτηση του το καλοκαίρι από την Μονακό. Με το σύστημα που χρησιμοποιεί ο Κόντε στην ομάδα, το σίγουρο είναι πως ο 24χρονος θα έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Το συμβόλαιο του Μπάρκλεϊ λήγει το καλοκαίρι και από τον Γενάρη θα μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο με όποια ομάδα επιθυμεί.

Σχόλια