Ζιντάν: “Είμαι πεπεισμένος πως τον Φεβρουάριο θα είμαστε καλά”

Ζιντάν

Ενώ η νίκη επί της Μπορούσια του Ντόρτμουντ είδε την Ρεάλ Μαδρίτης να τελειώνει τους ομίλους του Champions League με θετικό πρόσημο, είναι δύσκολο να αποφευχθούν τα προβλήματα, ωστόσο ο Ζιντάν παραμένει σίγουρος πως η ομάδα του θα ανατρέψει την κατάσταση.

Είμαι πεπεισμένος πως τον Φεβρουάριο, θα είμαστε καλά,” εξήγησε στην συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση. “Μετά την διακοπή, θα είμαστε Ok, ανυπομονούμε για την κλήρωση της Δευτέρας αν και σίγουρα θα βρούμε μπροστά μας έναν δύσκολο αντίπαλο. Δεν με νοιάζει με ποια ομάδα θα κληρωθούμε, οι αγώνες θα γίνουν τον Φεβρουάριο.”

Παρά την θετική του διάθεση, όμως, τα προβλήματα συσσωρεύονται μετά και τον τραυματισμό του Ραφαέλ Βαράν που βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου αναγκαστικά. “Χτύπησε και θα πρέπει να περιμένουμε τα τεστ που θα του γίνουν έτσι ώστε αύριο [σ.σ σήμερα] να γνωρίζουμε. Δεν πιστεύει πως είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα είναι σίγουρα εκτός από τον αγώνα του Σαββάτου. Θα βρούμε μια λύση. Ο Μάρκος Γιορέντε μπορεί να παίξει εκεί, το έχει κάνει ξανά στο παρελθόν.

Για το εάν θα κινηθεί η Ρεάλ στην αγορά του Ιανουαρίου, είπε: “Υπάρχει πιθανότητα να κινηθούμε στην αγορά,” επιβεβαίωσε. “Από την 1η Ιανουαρίου μέχρι την 31η μπορούμε να υπογράψουμε παίκτες. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, έχουμε αυτήν την ευκαιρία κάθε χρόνο και πάντα κοιτάζουμε εάν μπορούμε να επωφεληθούμε.”

Σχόλια