Ζιντάν: “Ο Ράμος είναι ο πιο εμβληματικός Ισπανός παίκτης”

Ο Σέρχιο Ράμος είναι ο πιο εμβληματικός Ισπανός παίκτης, σύμφωνα με τον Ζιντάν όπως παραδέχθηκε στην συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Σεβίλλη.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, που αγωνιζόταν παλιά για την Σεβίλλη, σκόραρε το πέναλτυ με Πανένκα κάνοντας παράλληλα το σκορ 3-2 στην δεύτερη αναμέτρηση της Ρεάλ με την Σεβίλλη για το Κόπα Ντελ Ρέι. Ο πανηγυρισμός του μπροστά στην Μπίρις Νόρτε, φανατική εξέδρα των Σεβιγιάνων, έγινε θέμα, καθώς, οι φίλοι της Σεβίλλης δεν αντέδρασαν και με τον καλύτερο τρόπο.

Καταρχήν, ο Ράμος είναι ο αρχηγός μας και είναι παράδειγμα για όλους μας,” είπε ο Ζιντάν στους δημοσιογράφους. “Είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο εμβληματικός Ισπανός παίκτης. Αλλά το περιστατικό της Πέμπτης ανήκει στο παρελθόν, εμείς και η Σεβίλλη ζητήσαμε τον ύψιστο σεβασμό όσον αφορά τους παίκτες.

Όταν ρωτήθηκε για την συμπεριφορά των παικτών στις προσβολές των φιλάθλων, απάντησε: “Δεν έπρεπε να φύγουν από το γήπεδο, ο Ράμος θα είναι μαζί μας,συνέχισε.Θα έλεγε στους παίκτες μου πως δυστυχώς αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Εάν υπάρχουν 100 χιλιάδες άτομα στο στάδιο, δεν μπορείς να αλλάξεις μερικούς από αυτούς, είναι αυτοί που είναι. Απλά θα έλεγα στους παίκτες να συνεχίσουν να παίζουν και να καθαρίσουν το μυαλό τους.

Όσον αφορά την δυσκολία του αγώνα: “Ο πρώτος παίζει με τον δεύτερο, επομένως θα είναι δύσκολο, όπως και ήταν στο Κόπα Ντελ Ρέι, και επρόκειτο να είναι περίπλοκο επειδή είναι πολύ δυνατή ομάδα,” συνέχισε. “Σαν εμάς, θέλουν να κερδίσουν το παιχνίδι.”

Όσον αφορά το πανέμορφο γκολ του Ασένσιο την Πέμπτη:Ο Ασένσιο είναι πολύ καλός και το απέδειξε εκείνη την ημέρα,” είπε ο Γάλλος. “Παίζει καλά και με προσωπικότητα, ξέρει που βρίσκεται, αλλά ο ρόλος του είναι περίπλοκος κάποιες φορές επειδή είναι πολύ καλός. Αύριο θα δούμε εάν θα αγωνισθεί.”

Σχόλια