Ζοζέ Μουρίνιο: “Είναι άδικο!”

Μιλώντας στο Sky Sports, ο Ζοζέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για την θέση της ομάδας του στο βαθμολογικό πίνακα. Όπως ήταν λογικό απάντησε αμέσως πως είναι άδικη η βαθμολογία, ενώ δε δίστασε να χαρακτηρίσει αρκετές ομάδες χειρότερες από τη δικιά του.

Υπάρχουν τόσες πολλές ισοπαλίες που έπρεπε να είναι νίκες. Αν μετατρέψουμε αυτούς τους χαμένους βαθμούς σε νίκες, τότε θα παλεύαμε για το πρωτάθλημα. Το βρίσκω πολύ άδικο αυτό που συμβαίνει, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο.

Παρά το χάσμα των 13 βαθμών από τη κορυφή, ο Μουρίνιο πιστεύει πως η ομάδα του είναι καλύτερη από άλλες και δηλώνει μάλιστα ότι ο τρόπος παιχνιδιού της είναι πάνω από τις αρχικές προσδοκίες του.

Σε επίπεδα ποιότητας και οργάνωσης παιχνιδιού, είμαστε πολύ πάνω απ ότι περίμενα. Σε επίπεδο αποτελεσμάτων όμως είναι διαφορετικά. Έχω συνηθίσει οι ομάδες μου να σκοράρουν ένα γκολ και να μη τρώνε κανένα, χωρίς την ανάγκη να έχουν τόσο πολύ κατοχή για να κάνουν ευκαιρίες. Είμαι στεναχωρημένος, γιατί βλέπω ομάδες που είναι χειρότερες ποιοτικά από μας κι όμως βρίσκονται πάνω μας.“, συμπλήρωσε ο Πορτογάλος κόουτς.

Σχόλια