Βγήκε η απόφαση για την αποβολή του Κόντε!

η απόφαση

Βγήκε η απόφαση της Αγγλικής Ομοσπονδίας για την αποβολή που είχε δεχθεί ο κόουτς της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε στο παιχνίδι με την Σουόνσι και ο Ιταλός τιμωρήθηκε με την βασική ποινή, δηλαδή με πρόστιμο αξίας 8.000 λιρών. Ο Κόντε είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα στον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης λόγω των καθυστερήσεων από πλευράς Σουόνσι και είδε τον διαιτητή να τον στέλνει στην εξέδρα.

Μετά το περιστατικό ο Ιταλός τεχνικός απολογήθηκε για τις πράξεις του αναφέροντας: “Νομίζω πως είναι σωστό να απολογηθώ για αυτό που συνέβη στο παιχνίδι. Έκανα λάθος, ήμουν θυμωμένος λόγω των καθυστερήσεων το είπα δυο φορές στον τέταρτο, του φώναξα, αποδέχομαι την απόφαση του διαιτητή”.

Η Αγγλική Ομοσπονδία σε ανακοίνωση της ανέφερε πως ο Κόντε παραδέχτηκε την απαράδεκτη συμπεριφορά του και αποδέχτηκε την βασική ποινή για την παράβαση του.

Διαβάζοντας κάποιος την ποινή σίγουρα δεν θα συγκινηθεί, αλλά το άξιο αναφοράς είναι πως σε περίπτωση που ο Ιταλός ξανακάνει κάτι τέτοιο στο μέλλον(δεν είχε δώσει δικαίωμα μέχρι αυτό το περιστατικό) η ποινή αποκλείεται να είναι η ίδια.

Σχόλια