Θα ζητήσει συμβουλές από την Λίβερπουλ η Γιουνάιτεντ!

ζητήσει συμβουλές

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κληρώθηκε με την Σεβίλλη για την φάση των ’16’ στο Champions League και είναι έτοιμη να ζητήσει συμβουλές από την Λίβερπουλ για να μπορέσουν να ταξιδέψουν ασφαλείς οι οπαδοί της.

Οι ‘Κόκκινοι’ είχαν κάνει το ταξίδι Αγγλία – Ισπανία τον Νοέμβριο και πολλοί οπαδοί της ομάδας είχαν κατηγορήσει τις ισπανικές αρχές ότι τους έκαναν αναίτια επίθεση. Η ίδια η ομάδα ξεκίνησε έρευνες για το περιστατικό προκειμένου να βρει τους λόγους της επίθεσης γιατί κάποιοι δεν κατάφεραν καν να μπουν στο γήπεδο, ενώ είχαν εισιτήρια. Έτσι λοιπόν οι ‘Κόκκινοι διάβολοι’ δεν θέλουν να βρεθούν προ εκπλήξεως και ζητάνε από την εχθρό τους να τους πει τι πορίσματα έβγαλαν από την έρευνα και να ενημερώσουν τους φιλάθλους τους για να αποφύγουν τα ίδια λάθη.

Μάλιστα και η διοίκηση της Λέστερ είχε αναφέρει τα ίδια προβλήματα πέρυσι όταν αντιμετώπισε τους Ανδαλουσιάνους και αυτό έχει βάλει σε σκέψεις την διοίκηση της Γιουνάιτεντ καθώς οι φίλαθλοι της θα πληρώσουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Σχόλια