Θρίλερ με Μαχρέζ και την Μάντσεστερ Σίτι

θρίλερ με

Σε θρίλερ με γερά νεύρα εξελίσσεται η μεταγραφική υπόθεση του Ριγιάντ Μαχρέζ με την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, δεν υπάρχει συμφωνία. Μάλιστα τα τελευταία νέα που έρχονται από Αγγλία, κάνουν λόγο για απόσυρση του ενδιαφέροντος.

Η Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησε τις τελευταίες ημέρες να κάνει το κόλπο γκρόσο για την απόσυρση του Αλγερινού εξτρέμ, παρόλα αυτά βρήκε την σθεναρή αντίσταση της Λέστερ. Οι πολίτες κατέθεσαν τρεις συνολικά επίσημες προτάσεις για την απόκτηση του Μαχρέζ με την τελευταία να αγγίζει τα 60 εκατομμύρια λίρες.

Παρόλα αυτά όπως αναφέρει η Daily Mail, η Λέστερ δεν έμεινε ικανοποιημένη από τα συγκεκριμένα χρήματα, παρόλα αυτά μέχρι αυτή την στιγμή δεν την έχει απορρίψει επισήμως. Ο Αλγερινός από την πλευρά του πιέζει την διοίκηση των αλεπούδων να δώσουν το τελικό ΟΚ, καθώς από το καλοκαίρι ακόμη, επιθυμεί να φύγει από την Λέστερ. Οι επόμενες ώρες πάντως αναμένεται να είναι δραματικές για την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς στην Μάντσεστερ Σίτι δεν μπορούν να περιμένουν άλλο για να κλείσουν την συμφωνία και όπως διαρρέεται ίσως αποσύρουν την πρόταση τους.

Σχόλια