Αποκαλύψεις από την Ιταλική αστυνομία σχετικά με τη Μαφία και τη Γιούβε (tweet)

Μέσω εκπροσώπων της, η Ιταλική αστυνομία έκανε μεγάλες αποκαλύψεις σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες αναφορικά με τις σχέσεις της Ιταλικής Μαφίας και της Γιουβέντους.

Λίγες μέρες πριν, ο αντιπρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας κατηγόρησε ευθέως τον Αντρέα Ανιέλι και άλλους υπαλλήλους της Γιουβέντους ότι διατηρούν επαφές με ηγετικά μέλη της Ιταλικής Μαφίας. Ο ίδιος ο πρόεδρος της Γιούβε, μέσω του twitter απάντησε: «Σχετικά με τις έρευνες που γίνονται θέλω να αναφέρω πως δεν έχω συναντήσει ποτέ κανένα μέλος της Μαφίας. Ό,τι διαβάζετε είναι ΛΆΘΟΣ ΚΑΙ ΨΈΜΑ».

Η Ιταλική αστυνομία προχώρησε σε αποκαλύψεις για το συγκεκριμένο θέμα. Σύμφωνα με στελέχη της, η Ιταλική αστυνομία είχε παρουσιάσει έκθεση στον Εισαγγελέα το 2014, στην οποία περιέγραφε πώς η Μαφία εκβίαζε τη Γιουβέντους στο θέμα των εισιτηρίων. Έτσι, φαίνεται πως ο αθλητικός Εισαγγελέας γνώριζε τι γινόταν από το 2014! Επιπλέον, στην έκθεση αυτή γίνεται λόγος για μεγάλα ονόματα της Ιταλικής Μαφίας και για το πως ήθελαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των εισιτηρίων. Πουθενά δεν αναφέρεται το όνομα του Ανιέλι ή κάποιου άλλου διοικητικού μέλους των Μπιανκονέρι.  Αντίθετα, η έκθεση αυτή παρουσιάζει τη Γιουβέντους ως το θύμα της υπόθεσης, αντίθετα με τις υπόνοιες και της κατηγορίες του αθλητικού Εισαγγελέα της Ιταλικής ομοσπονδίας.

Σχόλια