Κάλεσμα του Μπουφόν στον Ντοναρούμα

Κάλεσμα

Κάλεσμα στη Γιουβέντους έστειλε, εμμέσως πλην σαφώς, ο Τζίτζι Μπουφόν στον Τζίτζιο Ντοναρούμα στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Gazzetta dello Sport. Ο θρυλικός κίπερ κλήθηκε να μιλήσει για την απόσυρση του από το ποδόσφαιρο και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τι συμβουλή θα έδινε στον συνάδελφο του στη Μίλαν, ο οποίος βρίσκεται για ακόμη μια μεταγραφική περίοδο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Για τον Ντοναρούμα

«Η Γιουβέντους σίγουρα δεν θα είναι μια κακή επιλογή για αυτόν. Δεν μπορώ να δώσω κάποια συγκεκριμένη συμβουλή στον Τζίτζιο γιατί προφανώς δεν είμαι στη θέση του και δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αυτήν. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποια είναι η συναισθηματική του σχέση με τη Μίλαν. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να απαντήσει μόνο αυτός. Το μόνο που μπορώ να του πω είναι να ακολουθήσει αυτό που του λέει η ψυχή και η καρδιά του».

Για την απόσυρση του

«Κανένας ποδοσφαιριστής δεν θέλει να σταματήσει. Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος για όσα έχω πετύχει στην καριέρα μου και δεν βλέπω με λύπη το τέλος της ούτε φυσικά και ανυπομονώ για αυτό. Είμαι τυχερός να βρίσκομαι σε ένα σύλλογο που με σέβεται και με εκτιμά οπότε η απόφαση θα είναι κοινή. Είμαι ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν η Γιουβέντους κερδίσει το Champions league, θα συνεχίσω για ακόμη ένα χρόνο.

«Ένας παίχτης φτάνει κάποια στιγμή σε ένα σημείο στην καριέρα του πρέπει να δει τι είναι καλό όχι μόνο για αυτόν αλλά για την ομάδα. Δεν θέλω να είμαι βάρος και εμπόδιο σε κανέναν. Ποτέ δεν θα γίνω εμπόδιο αλλά πάντα θα είμαι διαθέσιμος για την Γιουβέντους και την Εθνική κάτω από οποιοδήποτε πόστο. Ειλικρινά δεν έχω αποφασίσει ακόμη και δεν θα το κάνω χωρίς τη συγκατάθεση της διοίκησης».

 

Σχόλια