Κίον: “Ο Βενγκέρ θα παραμείνει ακόμη ένα χρόνο”

Στην διαπίστωση πως ο Αρσέν Βενγκέρ θα παραμείνει για ακόμη ένα χρόνο στην Άρσεναλ, έκανε ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής της ομάδας, Μάρτιν Κίον. Ο πρώην αρχηγός της Άρσεναλ με την οποία κατέκτησε και τρία πρωταθλήματα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ πιστεύει πως στο τέλος ο Αλσατός θα ανανεώσει για ακόμη ένα χρόνο, προκειμένου να αφήσει την ομάδα σε καλά χέρια.

Μετά την ήττα πάντως την Άρσεναλ από την Τσέλσι και τις ελπίδες της διεκδίκησης του τίτλου να έχουν χαθεί, πολλοί οπαδοί ζητούν επιμόνως από τον Αλσατό να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Από την πλευρά του πάντως ο Κίον διαφωνεί με αυτήν την άποψη. “Θεωρώ πως ο Βενγκέρ θα μείνει στην ομάδα προκειμένου να προετοιμάσει την διάδοχη κατάσταση, άλλωστε δεν θα είναι εύκολη η επόμενη ημέρα για την ομάδα μετά από τόσα χρόνια με τον ίδιο προπονητή. Δείτε τι έγινε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόλις ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποφάσισε αιφνιδίως να αποσυρθεί από τους πάγκους.

Όσον αφορά την έλλειψη τίτλων, ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός σημείωσε πως, η αδιάλειπτη συμμετοχή για 20 χρόνια στο Chmapions League αποτελεί από μόνη της, μια επιτυχία και πρόσθεσε πως σε μια ενδεχόμενη απότομη αλλαγή στον πάγκο της ομάδας, θα επιφέρει χειρότερα αποτελέσματα στην ομάδα.

Σχόλια