Καμία συμφωνία Μπαρτσελόνα-Γκρέμιο για Άρθουρ

γκρέμιο

Ο παίχτης της Γκρέμιο, Άρθουρ, αρνείται ότι υπάρχει κάποια συμφωνία μεταξύ της ομάδας του και της Μπαρτσελόνα για την μεταγραφή του, στους Καταλανούς.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος έχει καθιερωθεί ως παίχτης-κλειδί στην ομάδα του, εξασφαλίζοντας μία θέση στην μεσαία γραμμή και έχοντας 38 συμμετοχές. Εκτός από αυτό, όμως, βοήθησε την Γκρέμιο να κατακτήσει και τον τίτλο του Κόπα Λιμπερταδόρες, το 2017. Λίγες μέρες αργότερα, ο ίδιος φωτογραφήθηκε με την φανέλα της Μπαρτσελόνα, δίπλα στον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ρόμπερτ Φερνάντεζ, μία κίνηση που εξόργισε την νυν ομάδα του. Ενώ η Μπαρτσελόνα ζήτησε συγγνώμη για το γεγονός, ο ίδιος ο Άρθουρ ισχυρίζεται ότι ήταν απλά μία συνάντηση γνωριμίας και καμία συμφωνία δεν έκλεισε.

Μιλώντας στην Esporte Interativo δήλωσε: “Σχετικά με το θέμα της Μπαρτσελόνα, πράγματι μου μίλησαν. Είχαμε μία συνάντηση, αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχουμε συμφωνήσει τίποτα. Είναι μία ομάδα που θαυμάζω πολύ, ήταν απλά μία επαφή για να γνωριστούμε. Είμαι παίχτης της Γκρέμιο. Πρέπει να είναι καλό για εμένα και καλό για την Γκρέμιο, η οποία είναι το σπίτι μου.”

Σχόλια