Καναβάρο: «Ο Μπουφόν αξίζει να σηκώσει το Champions league»

Την άποψη του για τη φετινή πορεία της Γιουβέντους στο Champions league εξέφρασε ο Φάμπιο Καναβάρο μέσα από δηλώσεις που παραχώρησε στη Gazzetta dello Sport. Ο πρώην αμυντικός των Μπιανκονέρι μίλησε για τις πιθανότητες της Γιούβε να φτάσει ως την κατάκτηση.

«Δεν είναι τυχαίο που τόσα χρόνια η Γιούβε δεν λείπει από την φάση των 8. Φέτος, έχουν την ποιότητα να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση. Ο Μπουφόν το αξίζει πιο πολύ από όλους. Έχει κατακτήσει τα πάντα και του λείπει μόνο αυτό. Ο Αλέγκρι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά συνδυάζοντας την άψογη αμυντική λειτουργία με το επιθετικό ταμπεραμέντο αρκετών παιχτών του. Η Γιουβέντους δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες».

«Νομίζω πως τα μεγαλύτερο φόβητρα για τη Γιούβε αυτή τη στιγμή είναι η Μπάγερν αλλά και οι 3 Ισπανικές ομάδες. Ειδικά η Μπαρτσελόνα, μπορεί να μην είναι στην καλύτερη της κατάσταση αυτή τη στιγμή αλλά δεν παύει να είναι μια πολύ επικίνδυνη αντίπαλος. Οι ομάδες της Μαδρίτης δεν προσφέρουν το θέαμα που προσέφεραν παλιότερα αλλά είναι πλέον πιο ουσιαστικές έχοντας δυνατές γραμμές στο κέντρο και στην άμυνα». 

Σχόλια