Κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία ο Φλάναγκαν

ενδοοικογενειακή

Στο δικαστήριο κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία βρέθηκε σήμερα ο 25χρονος παίχτης της Λίβερπουλ ο Τζον Φλάναγκαν.

Η σύντροφος του, Ρέιτσελ Γουόλ, κατηγορεί τον άσο της Λίβερπουλ πως στις 22 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια νυχτερινής τους εξόδου, την χτύπησε δύο φορές, καθώς ήταν μεθυσμένος. Μάλιστα η ίδια τονίζει πως δεν είναι η πρώτη φορά που δέχτηκε επίθεση από τον σύντροφο της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 22 Δεκεμβρίου την ημέρα που η Λίβερπουλ αντιμετώπιζε την Άρσεναλ στο Λονδίνο, στις 3:20 τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια της εξόδου του ζευγαριού, ο Φλάναγκαν για άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία και όντας μεθυσμένος την γρονθοκόπησε. Μάλιστα στο δικαστήριο η υπεράσπιση της Ρέιτσελ προσκόμισε και βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στο οποίο φαίνεται πως όντως ο Φλάναγκαν να γρονθοκοπεί την σύντροφο του.

Η υπεράσπιση του Φλάναγκαν από την πλευρά της, τόνισε πως το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν μεμονωμένο και πως μεγάλη ευθύνη έχει το γεγονός πως ο 25χρονος ήταν μεθυσμένος. Παρόλα αυτά η πλευρά της Ρέιτσελ υποστηρίζει πως είχαν προηγηθεί ανάλογα περιστατικά στην διάρκεια της 18μηνης σχέσης τους. Η απόφαση του δικαστηρίου θα τελεσιδικήσει στις 17 Ιανουαρίου

Σχόλια