Κλοπ: “Δεν μιλαω με τον Τσαν για το συμβολαιο”

Τσαν

Το μέλλον του Εμρέ Τσαν ήταν ένα από τα θέματα που αναφέρθηκε ο Κλοπ στην συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με την Γουέστ Μπρομ, με τις φήμες πάντως να λένε ότι ο Τσαν υπέγραψε προσύμφωνο με την Γιουβέντους. Αναφέρθηκε  στο ροτέισον, άλλα  είπε και ότι ξέρει τι να περιμένει από την Γουέστ Μπρομ αύριο.

Για το μέλλον του Τσαν υποστήριξε: “Δεν υπάρχει κάτι να πούμε, τα πράγματα είναι όπως ήταν και πριν. Μιλάω πολύ με τον Εμρε άλλα είναι πολύ σπάνιο να μιλήσουμε για το συμβόλαιο. Όσο δεν έχουμε πληροφορίες ότι έχει υπογράψει με άλλον σύλλογο, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πούμε.

Για  την αυριανή αναμέτρηση είπε: “Ξέρουμε τι να περιμένουμε από την Γουέστ Μπρομ, στο προηγούμενο παιχνίδι έπαιξαν με 3 επιθετικούς και αυτό δεν περιμένω να το δούμε και αύριο. Ξέρω ότι ο Άλαν Πάρντιου αρέσκεται στο να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα μέσα σε ένα βράδυ.

Όταν υπάρχει ποιότητα στην ομάδα πρέπει να το συνηθίσεις. Δεν μπορείς να παίζεις με τους ίδιους έντεκα κάθε φορά. Όταν έχεις τραυματισμούς τον Νοέμβριο, τότε δεν μπορείς να κάνεις ροτέισον τον Δεκέμβριο.είπε ο Γερμανός.

Σχόλια