Κοντά στην υπογραφή με Αρτούρ η Μπαρτσελόνα!

υπογραφή με

Κοντά στην υπογραφή με τον μέσο της Γκρέμιο, Αρτούρ Μέλο, είναι η Μπαρτσελόνα ενόψει του χειμερινού παραθύρου μεταγραφών, ενώ εδώ και καιρό έχει συνδεθεί με μια κίνηση προς τον Βραζιλιάνο.

Σύμφωνα με την ισπανική “Marca”, η Μπαρτσελόνα είναι πολύ κοντά στο να προσθέσει στη λίστα των υπογραφών του Ιανουαρίου τον Αρτούρ Μέλο της Γκρέμιο. Ο Βραζιλιάνος χαρακτηρίστηκε για τη συμμετοχή του στην Εθνική κάτω των 17 και κάτω των 20. Η πρόοδός του στη Γκρέμιο, όμως, είναι αυτή, που έχει προσελκύσει την προσοχή όλων. Ο 21χρονος έχει ήδη πραγματοποιήσει 40 εμφανίσεις με την Γκρέμιο και έχει κληθεί στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας, αλλά δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του για τη Βραζιλία. Αυτό, όμως, δεν αποθάρρυνε μεγάλες ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να συνδέονται με τον μέσο.

Η Μπαρτσελόνα φαινόταν να είχε ενθουσιαστεί με τον Αρτούρ, καθώς ο ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε με μια φανέλα της Μπαρτσελόνα. Όμως, η διαμάχη ξεκαθαρίστηκε λίγο αργότερα με τη στάση της Γκρέμιο, όσον αφορά τη διαθεσιμότητα του Αρτούρ, να έχει σκληρυνθεί ακόμα περισσότερο. Μάλιστα, η Βραζιλιάνικη ομάδα όρισε την εκπληκτική τιμή των 50 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του μέσου, ώστε να απομακρύνει την Μπαρτσελόνα και τις άλλες ομάδες από αυτόν.

Από την άλλη πλευρά, ο Βεράτι θα μπορούσε να βγει από τα σχέδια της Μπαρτσελόνα, κάτι που κάνει τον Αρτούρ πιθανό στόχο. Κι ενώ η Μπαρτσελόνα δεν είναι πρόθυμη να πληρώσει 50 εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο, ωστόσο είναι πεπεισμένη ότι θα μπορέσει να κατεβάσει την τιμή, με τον Αρτούρ Μέλο πρόθυμο να να μετακινηθεί στο Camp Nou.

Σχόλια