Κουτίνιο: “Ελπίζω να μάθω και να ζήσω με τα είδωλα μου”

τα είδωλα

Ο Φελίπε Κουτίνιο είναι ενθουσιασμένος με την καιρνούργια του ζωή στην Μπαρτσελόνα, αφού, όπως λέει, μπορεί να μάθει, να ζήσει και να νικήσει με τα είδωλα του.

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε, τελικά, τον νεαρό για 5,5 χρόνια, από την Λίβερπουλ, μετά από ένα “κυνηγητό” που ξεκίνησε το καλοκαίρι, έναντι €160 εκατομμυρίων. Ο Βραζιλιάνος υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του, ενώ παρουσιάστηκε, επίσης, στα ΜΜΕ, αλλά και στους οπαδούς της ομάδας. Ο Κουτίνιο δηλώνει έτοιμος να κλείσει την χρονιά με έναν τουλάχιστον έναν τίτλο, ενώ ελπίζει ότι θα είναι μόνο η αρχή.

Συγκεκριμένα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Είμαι πολύ χαρούμενος. Πάντα έλεγα ότι ζω ένα όνειρο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Το να μπορείς να παίζεις ποδόσφαιρο, να κατακτάς τίτλους και να κάνεις τους οπαδούς χαρούμενους είναι οι στόχοι. Είναι απίστευτο που θα είμαι γύρω στα είδωλα μου, όπως ο Μέσι, ο Σουάρεζ, ο Ινιέστα, ο Πικέ και ο Μπουσκέτς. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίζω μαζί τους και ελπίζω να μάθω, να ζήσω και να νικήσω μαζί τους.”

Σχόλια