Κόλπο γκρόσο για Σάντσες ετοιμάζει η Λίβερπουλ

γκρόσο

Κόλπο γκρόσο φαίνεται πως ετοιμάζει η Λίβερπουλ σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Mirror. Καθώς οι κόκκινοι ετοιμάζονται να μπουν σφήνα στις δυο ομάδες του Μάντσεστερ, προκειμένου να κλέψουν τον Χιλιανό άσο της Άρσεναλ.

Η Λίβερπουλ έχοντας ζεστό χρήμα στα ταμεία της από την πρόσφατη πώληση Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα, ετοιμάζεται να δώσει γη και ύδωρ στον Χιλιανό ώστε να τον πείσει να κάνει το μεγάλο βήμα σε εκείνη. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Γίργκεν Κλοπ έχει διαμηνύσει στους ιδιοκτήτες των κόκκινων, πως αν θέλουν να ελπίζουν σε μια κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρέπει να επενδύσουν χρήματα στην ομάδα, φέρνοντας ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι.

Και αν λάβουμε υπόψιν τα 75 εκατομμύρια που διέθεσαν για την απόκτηση του Φίρχιλ Φαν Ντάικ από την Σαουθάμπτον και τα 60 εκατομμύρια που ετοιμάζονται να δαπανήσουν για τον Ναμπί Κεϊτά της Λειψία, φαίνεται πως κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση που τους υπέδειξε ο Γερμανός προπονητής.

Στην Λίβερπουλ γνωρίζουν πως είναι τρίτη στην σειρά προτίμησης του Χιλιανού, καθώς προτεραιότητα έχουν οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ, η καθεμία για διαφορετικούς λόγους. Παρόλα αυτά σύμφωνα με την Mirror θα κάνουν την πρόταση τους στον Χιλιανό, ελπίζοντας πως θα τον δελεάσουν με τις οικονομικές απολαβές που θα του προσφέρουν, καθώς όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ θα είναι πάνω από αυτές που του δίνουν οι άλλοι δυο.

Σχόλια