Λεβαντόφκσι: «Η Μπάγερν πρέπει να ξοδέψει πιο πολλά σε τοπ παίκτες»

ξοδέψει

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε συνέντευξή του, «προέτρεψε» την ομάδα του να ξοδέψει πιο πολλά χρήματα αν θέλει να φέρει σταρ-ποδοσφαιριστές.

Διαφορετικά οι ανταγωνιστές παραμονεύουν… «Στη Μπάγερν πρέπει να σκεφτούν κάτι και να είναι πιο δημιουργικοί αν ο σύλλογος θέλει να προσελκύσει έναν πρώτης κλάσης παίκτη. Αν θες να παίξεις χρειάζεσαι τους τοπ ποδοσφαιριστές» όπως δήλωσε στο περιοδικό Der Spiegel .

Ο πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, είχε πει για τα ποσά των μεταγραφών του καλοκαιριού, ότι είναι τρέλα. Ο Λεβαντόφσκι όμως έχει διαφορετική άποψη. «Μέχρι σήμερα, η Μπάγερν δεν έχει πληρώσει ποτέ περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ για έναν παίκτη. Η Παρί Σεν Ζερμέν δημιούργησε μία παγκόσμιας κλάσης ομάδας, ανεξάρτητα βέβαια από το αν θα γίνει και παγκόσμιας κλάσης ομάδα. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Η Μπάγερν έχει περάσει πολλά μαζί ως ομάδα. Το ποδόσφαιρο είναι καθαρός καπιταλισμός, ο καθένας θέλει να βγάλει λεφτά σ’ αυτόν τον τομέα».

Βέβαια ο 29χρονος φορ, λέει μεν ότι οι Βαυαροί θα πρέπει να ξοδεύουν κάτι παραπάνω αλλά εφιστά και την προσοχή της ΟΥΕΦΑ σε τέτοιες μεταγραφές. «Θα πρέπει να ρίξει μια ματιά σ’ αυτά τα τεράστια ποσά για μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι και να δουλέψει μαζί με τη ΦΙΦΑ για να κλείσουν τυχόν κενά στους κανονισμούς».

Σχόλια