Λόταρ Ματέους: “Ντόρτμουντ … ή Κίνα ο Γκέτσε”

λόταρ

Ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου Λόταρ Ματέους ισχυρίσθηκε πως ο “αργός” μέσος της Μπορούσια Μάριο Γκέτσε θα ταίριαζε περισσότερο να παίζει στην Κίνα.

Ο Γκέτσε επανήλθε στην Ντόρτμουντ το καλοκαίρι μετά το ανεπιτυχές πέρασμα του από την Μπάγερν Μονάχου και έχει χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια στην Bundesliga λόγω τραυματισμού.

Όπως δημοσίευσε η Sport.de, ο Ματέους είπε: “Ειλικρινά, αν και θα ακουστεί κάπως προκλητικό, εάν δεν μπορέσει να στεριώσει στην Ντόρτμουντ ο Γκέτσε, τότε πρέπει να πάει στην Κίνα. Ο Γκέτσε σίγουρα δεν θέλει να βγάλει λιγότερα λεφτά. Δεν θα πάει στην Σάλκε, δεν θα πάει στην Λεβερκούζεν, και η Γκλάντμπαχ δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά να υπογράψει τον Μάριο. Οι μεγαλύτεροι σύλλογοι του εξωτερικού δεν ενδιαφέρονται για αυτόν πλέον.”

“Αν δεν κολλήσει με την Ντόρτμουντ, και έχει τις ίδιες απαιτήσεις για το συμβόλαιο του, τότε πρέπει να πάει στην Κίνα, αλλά θα είναι μια άσχημη κίνηση για τον 24χρονο. Πρέπει να αλλάξει, αυτό είναι εμφανές, του λείπει το τρέξιμο το οποίο είναι βασικό στο σημερινό ποδόσφαιρο, και παίκτες όπως ο Τσάμπι Αλόνσο μπορούν να το ισοσταθμίσουν, αλλά όχι ένας επιθετικός παίκτης όπως ο Γκέτσε.”

Σχόλια