Μίλησε για το μέλλον του Ρούνεϊ ο Ζοζέ Μουρίνιο

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 όμως όπως δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο δε γνωρίζει τι σχέδια έχει ο παίκτης του για το μέλλον.

Πρέπει να ρωτήσετε αυτόν. Το μέλλον είναι δικό του και με όλα αυτά που έχει καταφέρει δε θα του πει κανείς τι να κάνει. Θα τελειώσει όπως αυτός θέλει ή εδώ ή ακόμη και στη Κίνα. Δεν είμαι επικριτικός για αυτούς που φεύγουν στη Κίνα. Άλλοι συνάδελφοι τους κατηγορούν, εγώ όμως λέω πως ο καθένας είναι υπεύθυνος και θέλει αυτά που ξέρει ότι μπορεί. Ο Γουέιν δεν ανέφερε ποτέ κάτι για την Κίνα σε μένα όμως για να είμαι ειλικρινής.

Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του αρχηγού της ομάδας του λέγοντας: “Είναι πολύ καλός αρχηγός και καλός άνθρωπος. Είναι κοντά με όλους τους παίκτες και το προσωπικό. Είναι ευγενικός και εμπνέει σεβασμό, οπότε όλοι μόνο καλά λόγια έχουν να πουν γι αυτόν. Πιστεύω πως έχει πολλά να δώσει ακόμη σε μας, όμως μόνο αυτός θα αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Κι ο Ζλάταν μπορούσε να πάει στις ΗΠΑ και να κλείσει μια τεράστια καριέρα, αλλά δεν το έκανε. Γι αυτό μόνο ο Ρούνεϊ και η οικογένεια του ξέρουν τι θα κάνουν, εδώ πάντως έχει κι άλλα να δώσει.

Σχόλια