Βενγκέρ: “Οι μεταγραφές θα κρίνουν το μέλλον του Σάντσες”

θα κρίνουν

Για ακόμη μια φορά για το μέλλον του Αλέξις Σάντσες στην Άρσεναλ μίλησε ο Αρσέν Βενγκέρ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ, τονίζοντας για πρώτη πάντως φορά πως οι μεταγραφές του Ιανουαρίου θα κρίνουν το μέλλον του στην ομάδα.

Ο λόγος που ο Αλέξις Σάντσες παρέμεινε στην ομάδα το καλοκαίρι ήταν πως δεν προλαβαίναμε να βρούμε αντικαταστάτη του στην τελευταία μέρα των μεταγραφών. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα που μιλάμε, αν καταφέρουμε και αποκτήσουμε έναν ποδοσφαιριστή παραπλήσιας σημασίας, είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις παραχώρησης του. Διαφορετικά θα παραμείνει μαζί μας, μέχρι το τέλος της σεζόν, ως οφείλει να κάνει σεβόμενος το συμβόλαιο του.τόνισε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά σενάρια, είπε:Έχουμε υπόψιν κάποιες λύσεις, αλλά τίποτα δεν θεωρείται κλεισμένο. Οι μεταγραφές είναι μια περίεργη υπόθεση, επομένως δεν θα ήθελα να σας μεταφέρω πράγματα που δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένα. Υπάρχει χρόνος και θα δούμε τι θα γίνει.”

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Νησί, οι δυο ομάδες του Μάντσεστερ, Γιουνάιτεντ και Σίτι έχουν καταθέσει προτάσεις για την αγορά του Χιλιανού, ενώ η Άρσεναλ φαίνεται πως στοχεύει στην απόκτηση του Μάλκομ από την Μπορντό ως τον αντικαταστάτη του Χιλιανού. Μένει να φανεί αν τελικά θα προχωρήσει τελικά το παραπάνω σενάριο ή θα ναυαγήσει όπως την τελευταία ημέρα του Αυγούστου.

Σχόλια