Μοντέλα: «Δεν θα επαναληφθεί η εμφάνιση της Ρώμης»

Ρώμης

«Δεν θα επαναληφθεί η εμφάνιση της Ρώμης» τόνισε ο Βιτσέντζο Μοντέλα ενόψει της αναμέτρησης της Μίλαν με την Αούστρια Βιένης σήμερα για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa league. Οι Ροσονέρι προέρχονται από βαριά εκτός έδρας ήττα από τη Λάτσιο και ο τεχνικός της ομάδας ζήτησε να δει αντίδραση σήμερα.

«Προερχόμαστε από μια άσχημη ήττα αλλά την έχουμε αφήσει πίσω μας. Δεν θα επαναληφθεί η εμφάνιση της Ρώμης. Θέλω να δω αντίδραση από τους παίχτες μου σήμερα γιατί ακούστηκαν πολλά τις τελευταίες μέρες και πρέπει να αποδείξουμε τι αξίζουμε. Δεν είμαστε η ομάδα που εμφανίστηκε απέναντι στη Λάτσιο αλλά πρέπει να περάσουμε από τα λόγια στις πράξεις». 

«Σήμερα η Μίλαν επιστρέφει και επίσημα στην Ευρώπη και πρέπει να το γιορτάσουμε με μια νίκη. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο πόσο μάλλον μια πλήρως ανταγωνιστική και οργανωμένη ομάδα, όπως η Αούστρια. Μελετήσαμε τον τρόπο που αγωνίζεται και είναι στο χέρι μας να φύγουμε με τους 3 βαθμούς. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από όσα έχουμε συνηθίσει στην Ιταλία».

Σχόλια